Blanco Text

Over ons

Bureau Blanco is een multidisciplinair design- en communicatiebureau in Amsterdam. Gedrag beïnvloeden door heldere en krachtige communicatie. Dat is wat we doen. Dat is waar we goed in zijn. Met werk dat opvalt. Dat je raakt. Maar vooral werk dat effectief is.

We werken veel in het sociale domein. Complexe vraagstukken vragen oplossingen vanuit een breder perspectief. Niet alleen creatie maar ook strategie speelt hierbij een belangrijke rol. Bestaande gedragspatronen of taboes doorbreken doe je namelijk niet zo maar. Je moet echt in de huid van de doelgroep kruipen om de juiste vertaling te kunnen maken.

 

Daarnaast gaan ontwikkelingen als disruptie, start-ups en nieuwe technologiën ontzettend snel. Onze branche beweegt zich midden in deze ontwikkelingen. Traditionele bureaus verdwijnen en digitale bureaus groeien als kool. Bureau Blanco ontwikkelt mee. Daarom hebben we behalve strategen, projectmanagers en creatieven ook een team van web-developers in huis.

 

De essentie van het vak blijft echter onveranderd; het beïnvloeden van de doelgroep door middel van communicatie. Dat is dus wat we doen en misschien nog wel belangrijker; dat is waar we blij van worden. Want de doelstellingen van onze klanten realiseren door mooie dingen te maken, geeft enorme voldoening. Elke dag weer.