Blanco Text

Customize your website; de Blanco Webburger

 

 

 

img-blanco-burger.png


Bureau Blanco is een full service communicatiebureau. Voor klanten realiseren we effectieve geïntegreerde communicatie. Deze communicatie verandert voortdurend. Online middelen spelen een steeds grotere rol in de communicatiemix. Blanco volgt deze digitale revolutie op de voet. Daarom introduceren we onze Blanco webburger. Dit is een CMS dat alle ingrediënten bezit om uw conversiestrategie te realiseren. 

 

Het doel van een website verschilt per organisatie. Sommige websites zij gericht op het verkopen van producten, andere hebben enkel tot doel het informeren, of het genereren van leads. De Blanco webburger bestaat uit een Plug en Play systeem (Pick your toppings). Zo kunnen alleen dié modules en tools worden ingezet om uw doelen optimaal te ondersteunen. Daarnaast geeft Blanco de webburger kleur (Let's sauce things up), omdat design als drager van de boodschap de unieke identiteit representeert. 

 

So, What's your flavour? Lees de 5 stappen die nodig zijn om jouw customized website te realiseren, designed and beefed-up for your aims. Of maak meteen een afspraak met een van onze burgerspecialisten. 


141030SE_BB_Text_02.png


 


No burger without a base

Wat is een hamburger zonder broodje? Datzelfde geldt voor de Blanco Base. Dit is het "geraamte" van elke website. Het bevat elementen die op elke pagina van de website van toepassing zijn. Dit zorgt voor een overzichtelijke basisnavigatie waardoor de bezoekt optimaal wordt ondersteund bij de oriëntatie op de inhoud van de website. 


141030SE_BB_Text_03.png


 

Pick your toppings

Het plug and play systeem van de Blanco Webburger is modulair opgebouwd. Home, Base en text vormen de minimale elementen van je burger, afhankelijk van wat de gestelde conversiedoelen van je site zijn, adviseert Blanco welke toppings je het beste toe kunt voegen om de realisatie van je doelen verder kracht bij te zetten.

 

Het Blanco CMS is laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Het biedt alle mogelijkheden: eenvoud waar het kan, uitgebreider waar nodig.


141030SE_BB_Text_04.png


 

Lets sauce things up

Blanco geeft kleur aan de Webburger. In deze stap komen drie expertises samen. Vanuit onze strategische kennis worden templates en content op creatieve wijze vormgegeven. Het gebruik van de nieuwste technieken zorgt altijd voor een optimale functionaliteit. De juiste vertaling van de strategie naar uw identiteit is één van de kernwaarden die het creatieve team van Blanco te bieden heeft. Alleen met die kracht kan uw doel worden bereikt: een unieke waarde die opvalt. 


141030SE_BB_Text_05.png


 

Let us serve you

De burger is klaar, je site is live. Wij verzorgen het webonderhoud en de hosting. Maar hoe weet je nu of wat je hebt samengesteld ook tot het beste resultaat leidt op de langere termijn? Communicatie verandert voortdurend. Bij Blanco zorgen we ervoor, dat deze verandering wordt gemonitord. Meten is tenslotte weten. Ons Score Indicator System helpt je de data te verzamelen en te analyseren, om vervolgens samen te bepalen hoe de site op de langere termijn kan worden geoptimaliseerd – en zo steeds aan de verwachtingen kan blijven voldoen.


141030SE_BB_Text_06.png


 

You order we deliver

Are you hungry yet? Wij helpen je de hele wereld – of op zijn minst de door jou gestelde doelgroep – te laten weten van het bestaan van deze fantastische, door jou samengestelde webburger. Blanco adviseert en realiseert voor jou de benodigde communicatie uitingen zowel online (AdWords, social media) als offline (media mix) om ervoor te zorgen dat jouw webburger ook echt het centrum van je strategie kan zijn.Honger gekregen? Bel 020 427 00 12 of maak een afspraak met een van onze burgerspecialisten.