TERUG NAAR CASES

over Gemeente oldebroek

De gemeente Oldebroek signaleert dat veel jongeren niet over hun problemen praten. En dat, wanneer zij dit wel doen, er niet écht naar hen geluisterd wordt. Het niet bespreekbaar (durven) maken van je problemen kan ertoe leiden dat deze groter worden, met soms ernstige gevolgen.

 

De vraag

Geef de verhalen van jongeren in de gemeente Oldebroek een platform. Laat ze spreken. Zodat bewoners van de gemeente Oldebroek gaan beseffen dat veel jongeren een verhaal te vertellen hebben.

ons antwoord

Om de bewoners van de gemeente Oldebroek bewust te maken dat er beter moet worden geluisterd,
hebben we de bewustzijn-campagne "Als ik jou iets vertel, luister je dan wel?" ontwikkeld. Een vraagstelling waarbij de doelgroep zich af gaat vragen of ze wel echt luisteren.

 

Blanco diensten

old_logo_rgb.png
 
 
 
blanco-case-luisterjijwel-flyer-advertentie.png
 

Abri's spectacular

In de gemeente Oldebroek wilden we iets opvallends doen. Iets wat niet alleen PR zou opleveren, maar ook de attentiewaarde van de campagne verhoogt. We hebben daarom bedacht om een spectacular te plaatsen op een belangrijke busroute in de gemeente. Druk je op de knop, dan hoor je een verhaal uit de gemeente.

 
blanco-case-luisterjijwel-radio.png

Jeroen

Met de radiocommercial vertellen we het verhaal van Jeroen. Een verhaal waar hij niet trots op is. Veel jongeren in de gemeente Oldebroek hebben soortgelijke verhalen. We roepen de bewoners op het hele verhaal van Jeroen te beluisteren op luisterjijwel.nl. Zodat jongeren meer gehoord worden. 

blanco-case-groentehapjes-website-2.png
blanco-case-jogg-groentehapjes-pakket_2.png

 

Live bekijken?

Kijk op luisterjijwel.nl voor the real thing.

Terug naar overzicht

Vond je dit inspirerend? bekijk dan ook ons meest recente werk...

kan jouw merk of campagne ook wat kleur gebruiken?

Neem contact met John van der Kroon, hij kan je alles vertellen over de Blanco-aanpak en gedragsverandering door middel van communicatie. Wees gerust, hij is heel aardig.