TERUG NAAR CASES

over Visser Chocolade

Bij Visser Chocolade kijken ze op een andere manier naar chocolade. Frank Visser heeft door zijn opleiding en ervaring als chef kok ontdekt dat je chocolade een tikje spannender kunt maken. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit? Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel? Foodpairing met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld zijn de vertrekpunten van Visser Chocolade.

 

De vraag

De bonbons van Visser Chocolade zijn van top kwaliteit en dat moet terugkomen in de identiteit van het merk. Kwaliteit en originaliteit, hand in hand. Een identiteit die Visser een statement meegeeft, opvalt en positioneert. 

ons antwoord

Je verwacht kwaliteit bij Visser Chocolade, maar je krijgt ook het onverwachte: een ongekende smaaksensatie. "Verwacht het onverwachte" was het uitgangspunt van de nieuwe identiteit en beeldtaal.

 

blanco diensten

 
blanco-case-visser-middelen-7.jpg
blanco-case-visser-middelen-12.png
blanco-case-visser-middelen-website.jpg
 

Visser chocolade - specials

 
Blanco_visser_video.gif

Soms is Visser Chocolade heel uniek. Ontstaat er in het brein van de chef een product die ongekend is en speciale aandacht verdient. Dat zijn de 'Specials' van Visser Chocolade.

blanco-case-visser-middelen_13.jpg
blanco-case-visser-middelen-14.jpg
 

Visser chocolade - WEbsite

Om het nieuwe concept compleet te maken lanseerde Visser Chocolade een volledig nieuwe webshop. Op deze website is het volledige assortiment te vinden en wordt tevens het verhaal achter het product uitgelicht. Bureau Blanco ontwikkelde het design voor deze splinternieuwe website.

 
blanco-case-visser-middelen-16.jpg
 
blanco-case-visser-middelen-17.jpg
 
blanco-case-visser-middelen-18.jpg
 

LIVE BEKIJKEN?

Ga naar www.visserchocolade.nl voor the real thing.

TERUG NAAR CASES

Vond je dit inspirerend? bekijk dan ook ons meest recente werk...

kan jouw identiteit ook
wat kleur gebruiken?

Een make-over, een complete restyle of een upgrade nodig?
John van der Kroon kan je alles vertellen over de Blanco-aanpak.
Wees gerust, hij is heel aardig.