Regio Noord-Veluwe en blanco stimuleren de keuze voor een gezonde leefstijl

De campagne Goed Bezig is door de Regio Noord-Veluwe per 28 februari gelanceerd. Deze campagne heeft tot doel om een gezondere leefstijl bij kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar te bewerkstelligen. Goed bezig heeft een positieve, stimulerende insteek en biedt ouders en jongeren ondersteuning bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding, drinken, bewegen, ontbijten en alcoholgebruik.

Bureau blanco heeft in opdracht van de Regio Noord-Veluwe de strategie van deze crossmediale campagne uitgedacht en de bijbehorende communicatiemiddelen ontwikkeld. Daarnaast zullen zij social media instrumenten in gaan zetten om de campagne onder de aandacht van jongeren te brengen. Door deze campagne worden jongeren en hun ouders zich bewust van wat een gezonde leefstijl betekent en kunnen hier vervolgens ook naar handelen.

Bekijk de volledige case.