Bureau Blanco steekt Your Little Black Book in een nieuw jasje

Nog net voordat we aan onze kerstvakantie begonnen, won Blanco een pitch. Your Little Black Book, het succesvolle online travel magazine, is de laatste jaren enorm gegroeid en verkoos ons tot het bureau om een volwassen logo en nieuwe huisstijl te ontwerpen.

Urban, travel, food en lifestyle…dat zijn de keywords waar alles om draait bij Your Little Black Book. Duizenden volgers worden bijna dagelijks op de hoogte gehouden over de places to be in Amsterdam en andere wereldsteden.

Zeer binnenkort zullen het logo en de huisstijl op alle online kanalen zichtbaar zijn. Daarnaast werken we nu samen aan het optimaliseren van de huidige online en offline uitingen en het creëren van nieuwe promotiemiddelen.

Ben je benieuwd? Zoek dan op @Yourlbb op een van de bekende social media kanalen of bezoek www.yourlittleblackbook.me.